När det är dags att åka på klassresa finns många olika sätt att tjäna ihop pengar för skolklasser. Det finns mängder av produkter som man kan sälja och här gäller det att välja något som människor vill ha och har användning för. Det bästa är att hitta en produkt som alla använder, som är nyttig, prisvärd och som man tjänar mycket pengar på.

Olivolja

Olivolja är en sann pärla i världen av kulinariska läckerheter och hälsomedvetna val. Dess mångsidighet, hjärthälsosamma egenskaper och antioxidantrika natur gör den till ett måste i ditt kök och din skönhetsbehandling. När du använder olivolja lyfter du inte bara dina kulinariska skapelser utan gör också en sund investering i ditt välbefinnande. Omfamna det flytande guldet och njut av de många underverk det ger ditt liv.

Varför välja Olivprinsen?

Det finns många fördelar för skolklasser att samarbeta med Olivprinsen och göra sin klassförsäljning med oss. Här punktar vi upp några:

  • Olivolja är en enkel produkt att sälja, något alla behöver!
  • Den har många stora kulinariska fördelar i matlagningen.
  • Prisbelönt olivolja! Vår olivolja heter Merula och har vunnit flera internationella tävlingar och håller absolut högsta kvalitet. Senaste utmärkelsen GOLD award i NYIOOC (New York International Olive Oil Competition).
  • Hög förtjänst! Ni tjänar mycket per såld flaska.
  • Nyttig! Olivolja innehåller stora mängder antioxidanter som anses ha flera positiva hälsoeffekter.
  • En lyxig olivolja är även en bra ”gå bort present” vilket gör att många vill köpa.
  • Helt riskfritt – inga utlägg!

Sammanfattningsvis

Det finns många sätt att tjäna pengar till klassen. Det vanligaste är att skolklasser och föreningar säljer någon produkt för att öka klasskassan eller lagkassan. Genom att sälja olivolja med Olivprinsen får klassen eller laget många fördelar som gör att försäljningen går lätt och det blir både roligt och lönsamt.